souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST - popis produktu

Pětidílná sada COLUMBIA 5 je zahradní nábytek, který se vyznačuje mimořádně moderním a elegantním designem. Je vyrobena z lisovaného plastu v imitaci přírodního ratanu.Nejdůležitější vlastností je modulární konstrukce, která umožňuje zakrýt židle pod stolek. Díky tomu, je možné ušetřit spoustu místa na terase nebo balkonu.Hluboké sedáky a měkké polstrování zajišťuje maximální komfort užívání.Sada obsahuje stůl a 4 křesla.Nábytek je odolný proti UV záření a povětrnostním vlivům. Snadná montáž, jednoduché na údržbu.Barva:grafit / šedé poduškyMateriál:lisovaný plastRozměry stolku:šířka: 117 cm hloubka: 117 cmvýška: 75 cmnosnost: 50 kgRozměry křesla:šířka: 56,5 cmhloubka: 56,5 cmvýška: 68 cmnosnost: 110 kgHmotnost:47 kg

Produkt souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ROJAPLAST, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sestavy nábytku, je v nabídce značky ROJAPLAST, barevná varianta je šedá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka ROJAPLAST, barevná verze je šedá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST - parametry produktu

BARVAŠedá
VÝŠKA STOLU75 cm
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU4x křeslo
OBSAH SETU1x stůl
ŠÍŘKA KŘESLA56,5 cm
HLOUBKA SEDU45 cm
NOSNOST110 kg
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA68 cm
ŠÍŘKA56,5 cm
ŠÍŘKA117 cm
VÝŠKA KŘESLA68 cm
VÝŠKA SEDU40 cm
ŠÍŘKA STOLU117 cm
HLOUBKA STOLU117 cm
HLOUBKA KŘESLA56 cm
HLOUBKA56 cm
HLOUBKA117 cm
Hmotnost47000.000g
KategorieNábytek, Zahradní nábytek, Sestavy nábytku, Umělý ratan, Sady nábytku
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST - historie ceny a dostupnosti

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST - další zajímavé produkty

souprava COLUMBIA 5 ROJAPLAST - jak nakoupit nejvýhodnější?