SoprasSub boty černé, 5mm

SoprasSub boty černé, 5mm

SoprasSub boty černé, 5mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 361 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SoprasSub boty černé, 5mm - popis produktu

Neoprenové boty SoprasSub boty černé, 5mm: Boty SoprasSub perfektně ochrání vaše nohy při potápění, jízdě na kajaku i jiných vodních sportech. Vyrobené jsou z neoprenu, který disponuje sílou 5 mm. Díky tomu vám poskytnou skvělý tepelný komfort i v chladnějších vodách. Jistě oceníte jejich velmi snadné obouvání, ke kterému přispívá integrovaný odolný zip na boku bot. O vaši stabilitu a současně přilnavost k povrchu se poté postará robustní podrážka. Boty SoprasSub nabízí skutečně perfektní tepelný komfort i pohodlí při vodních sportech. Klíčové vlastnosti bot SoprasSub černých, 5 mmBoty vhodné na potápění i jízdu na kajakuVyrobené z neoprenu o síle 5 mmVhodné pro použití i v chladnějších vodáchDíky zipu se velmi snadno obouvajíBoty SoprasSub s robustní podrážkouBarevné provedení: černé Velikosti:6, 7, 8, 9, 10, 11 a 12 Hmotnost:1000 g

Produkt SoprasSub boty černé, 5mm patří do skupiny produktů Neoprenové boty, je v nabídce značky SoprasSub v nabídce e-shopu Alza.cz.

SoprasSub boty černé, 5mm - parametry produktu

SoprasSub boty černé, 5mm - historie ceny a dostupnosti

SoprasSub boty černé, 5mm - další zajímavé produkty

SoprasSub boty černé, 5mm - jak nakoupit nejvýhodnější?