SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 506 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý - popis produktu

Hledáte ideální způsob, jak zorganizovat své kabáty, bundy a kabelky, a přitom dodat celému prostoru elegantní vkusný vzhled? Předsíňový věšák na oblečení Populo z masivního dřeva bude pro vás tím pravým řešením. S jeho kvalitní konstrukcí, variabilní výškou a nadčasovým designem si budete moci vytvořit funkční a zároveň i krásný vstupní prostor. Věšák je vyroben z masivního dřeva, což zajišťuje jeho odolnost a dlouholetou použitelnost. Nejen tedy, že bude spolehlivě sloužit, ale přidá do vašeho interiéru i příjemný přírodní dotek. Černá barva věšáku vytváří sofistikovaný moderní vzhled, který se hodí do různých typů domácností - od loftových až po ty vysoce moderní. Jeho nadčasový design znamená, že se nestane zastaralým, a budete si jej moci užívat po dlouhá bezstarostná léta! Základna věšáku je navržena do tvaru trojúhelníku, což poskytuje maximální stabilitu. Nemusíte se tedy obávat, že by se převrátil nebo nakláněl, i když bude zaplněn až po okraj. Věšák je navíc třídílný, což vám umožní nastavit si jeho výšku podle vašich potřeb a velikosti prostoru. I když je tento věšák velmi elegantní a úzký, má impozantní celkovou nosnost. To znamená, že na něj můžete bez obav pověsit i těžší zimní kabáty, bundy nebo batohy. Montáž tohoto věšáku je jednoduchá a rychlá. Stačí prostudovat návod a brzy budete mít věšák Populo připravený k použití! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Černé provedení Stabilní základna Moderní design

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky Songmics, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Věšáky na oblečení, vyrábí jej značka Songmics, materiálové složení Drevo, naleznete ho u prodejce Houseland.cz.

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý - parametry produktu

Délka tyče na oděvy12,3 cm
MateriálDřevo
Nosnost24 kg
Nosnost jedné tyče3 kg
Průměr základní tyče3,8 cm
TypStojací
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka47 cm
Šířka47 cm
Výška175 cm
Hmotnost2.40 kg
KategorieBundy, Kabáty, Kabelky, Věšáky, Předsíňové stěny, Věšáky na oblečení
ZnačkaSongmics
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý - další zajímavé produkty

SONGMICS Věšák na oblečení Populo I černý - jak nakoupit nejvýhodnější?