SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá - popis produktu

Uspořádejte váš prostor s lavicí a věšákem Dender z kolekce Vasagle - pro ty, kdo hledají styl a praktičnost! Uvítá vás vstupní prostor, který vám nabídne více než jen kam položit své boty. Věšák v hale 5 v 1 s lavičkou je víceúčelový klenot, který zahrnuje polici na dekorace, 7 háčků na kabáty pro vaše oblečení a tašky, a dokonce 3 zapuštěné magnety na klíče. A to není vše, co nabízí. S 2patrovým botníkem máte dostatek prostoru na uložení bot, ať už jich máte jakkoliv mnoho. Robustní konstrukce z vysoce kvalitní dřevotřísky a oceli zaručuje, že tento kousek vydrží. Nastavitelné nožičky na lavici poskytují stabilitu a bezpečnost, a 7 kovových bodovaných háčků na kabáty jsou dostatečně silné, aby unesly váhu až 5 kg každý. S nosností botníku až 136 kg nebudete mít žádné obavy, že by nedokázal odolat vašemu sezení. A co je nejlepší? Tato multifunkční sestava se snadno přizpůsobí jakémukoli prostoru. Buďte to chodba, ložnice nebo obývací pokoj, přidává do vašeho domova punc industriálního stylu a přináší do něj uklidňující rustikální atmosféru. Specifikace produktu: Industriální styl Nastavitelné nožičky Dostatek úložného prostoru Jednoduchá montáž Rozměry: Velikost botníku: Hloubka: 30 cm Šířka: 73 cm Výška: 45 cm Velikost věšáku: Hloubka: 12,5 cm Šířka: 75,1 cm Výška: 22 cm

Produkt SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky Songmics, materiál je Drevotříska, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá - parametry produktu

SérieVasagle
Hloubka botníku30 cm
Hmotnost produktu9,8 kg
MateriálDřevotříska, Kov
Nosnost botníku136 kg
Nosnost police35 kg
Počet párů bot6
Šířka botníku73 cm
Šířka věšáku75,1 cm
TypS botníkem
Výška botníku45 cm
Výška věšáku22 cm
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka30 cm
Šířka73 cm
Výška45 cm
Hmotnost11.00 kg
KategorieLavice, Věšáky, Předsíňové stěny
ZnačkaSongmics
MateriálDrevotříska, kov
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá - další zajímavé produkty

SONGMICS Předsíňová stěna s lavicí a věšákem Vasagle Dender hnědá/černá - jak nakoupit nejvýhodnější?