SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý - popis produktu

Stojan na šperky Velida v černém provedení představuje praktické a elegantní řešení pro organizaci vaší šperkovnice. S velkorysým držákem, který pojme náramky, hodinky a náhrdelníky, vám umožní efektivně uspořádat celou vaši sbírku. Tři odnímatelné tyče, uspořádané do pater, poskytují přehledné prohlížení celé vaší kolekce a to na první pohled. Stačí jednoduše zvednout tyč a můžete okamžitě vyměnit svůj doplněk. Měkký samet poskytuje ideální podklad pro vystavování vašich náramků a hodinek. S jeho elegantním černým odstínem dodává tomuto stojanu na šperky vkusný vzhled, který zvýrazní krásu každého kusu. Jeho stylový design se skvěle hodí pro klasický domov, maloobchodní výstavy šperků nebo řemeslné show, kde může být skvělým prvkem prezentace. Tento stojan Velida není pouze praktický, ale také skvělým dárkem pro různé příležitosti, jako jsou narozeniny, Vánoce, Valentýn nebo Den matek. Každý, kdo se chce pochlubit svými náramky nebo hodinkami, si tento stojan jistě oblíbí. S jeho stylovým provedením a funkčností bude toto šperková příslušenství vynikat nejen svou krásou, ale i praktičností. Specifikace produktu: Kvalitní sametové zpracování 3 úrovně Vhodné do různých prostor Černé provedení

Tento produkt naleznete ve skupině Šperky -, patří značce Songmics, z materiálu MDF, papír, samet, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý patří do skupiny produktů Stojany na šperky, vyrábí jej značka Songmics, je vyroben z materiálu MDF, papír, samet, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý - parametry produktu

Hmotnost0,8 kg
MateriálSamet, MDF, Papír
Počet úrovní3
Průměr tyče4 cm
VzhledStojan
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka17 cm
Šířka30 cm
Výška22,5 cm
Hmotnost1.30 kg
KategorieŠperky, Šperky -, Stojany, Šperkovnice, Stojany na šperky
ZnačkaSongmics
MateriálMDF, papír, samet
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý - další zajímavé produkty

SONGMICS Stojan na šperky VELIDA černý - jak nakoupit nejvýhodnější?