SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý - popis produktu

Zapomeňte na zamotané náhrdelníky a ztracené náušnice! Stojan na šperky Ardena přináší elegantní a praktické řešení pro organizaci vašich cenných klenotů. S třemi kovovými tyčemi ve tvaru písmene T, tento stojan udrží vaše šperky přehledně vystavené, umožňujíc vám snadno vybrat ten perfektní doplněk pro každý den. S různými výškami a nastavitelnými rameny, stojan poskytuje ideální úložný prostor pro různě dlouhé řetízky, náramky a hodinky. Dřevěná odkládací plocha z borovice pak nabízí bezpečné místo pro vaše brože a prstýnky. S elegancí bílé a rustikální hnědé barvy se stojan snadno začlení do vašeho interiéru, dodávajíc zároveň stylový akcent. Už se nemusíte trápit s neuspořádanými šperky! S tímto stojanem na šperky Ardena si udržíte své cennosti přehledně uspořádané a snadno dostupné. Navíc, díky svému elegantnímu designu, je ideálním dárkem pro vaše milované. Udělejte jim radost s tímto praktickým a krásným doplňkem, který jim bude každý den připomínat vaši lásku a péči! Specifikace produktu: Jednoduchá organizace Moderní design Snadná údržba

Tento produkt se nachází v kategorii Šperky -, patří značce Songmics, z materiálu Drevo, kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Produkt SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Náušnice -, patří pod značku Songmics, materiálové složení Drevo, kov v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stojany na šperky, vyrábí jej značka Songmics, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý - parametry produktu

Hmotnost0,4 kg
MateriálKov, Dřevo
Minimální výška40 cm
VzhledStojan
ZrcadloBez zrcadla
Šířka25 cm
Výška54 cm
Hmotnost0.55 kg
KategorieŠperky, Šperky -, Náušnice, Náušnice -, Stojany, Náhrdelníky, Šperkovnice, Stojany na šperky
ZnačkaSongmics
MateriálDrevo, kov
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý - další zajímavé produkty

SONGMICS Stojan na šperky Ardena 3T bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?