SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 552 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá - popis produktu

Elegantní bílá závěsná koupelnová skříňka Emoja není pouze praktickým úložným prostorem, ale i designovým prvkem, který okamžitě transformuje vaši koupelnu. Boční mřížky dodávají skříňce zvláštní styl, který přitahuje pohled a zároveň se skvěle snoubí s jednoduchostí bílého provedení. Tato koupelnová skříňka se však nespoléhá pouze na svůj vizuální dojem. Je vybavena LED lampou s kabelem a vypínačem, což znamená, že váš make-up bude vypadat skvěle i na jasném denním světle, bez nepříjemných překvapení. Kromě toho se můžete spolehnout také na tři zrcadla vyrobená z vysoce kvalitního skla. Vnitřní uspořádání této skříňky je skvostné – jedna horní police, nastavitelná police, otevřená přihrádka, úložný koš a držák na vysoušeč vlasů nabízejí dostatek prostoru pro vaše koupelnové potřeby. Vše je pečlivě organizováno na jednom místě, což usnadňuje každodenní rutinu a dává vaší koupelně nový vzhled. A co je nejdůležitější, na tuto koupelnovou skříňku se můžete spolehnout. Je vyrobena z vysoce kvalitní dřevotřísky a odolné oceli, což zajišťuje její stabilitu po mnoho let. Tato kombinace elegantního designu, funkčnosti a odolnosti činí z této závěsné skříňky nejen stylový doplněk, ale i spolehlivého společníka ve vaší koupelně. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování S osvětlením Se 3 zrcadly Dostatek úložného prostoru

Produkt SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnový nábytek od značky Songmics, je vyroben z materiálu Drevo.

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové skříňky, patří pod značku Songmics, materiálové složení Drevo.

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá - parametry produktu

Hmotnost14,8 kg
MateriálDřevo
Maximální statická nosnost horní police20 kg
Maximální statická nosnost nastavitelné police5 kg
Maximální statická nosnost otevřené police5 kg
Povrchová úpravaMat
TypZávěsné
Typ umístěníHorní
Výška osvětlení5 cm
ZavíráníS dvířky
ZrcadloSe zrcadlem
Hloubka14,5 cm
Šířka70 cm
Výška70 cm
Hmotnost18.30 kg
KategorieNábytek, Koupelny, Koupelnový nábytek, Koupelnové skříňky
ZnačkaSongmics
MateriálDrevo

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá - další zajímavé produkty

SONGMICS Koupelnová skříňka Emoja bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?