Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 068 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá - popis produktu

Koupelnová skříňka Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá:Přemýšlíte o renovaci staré koupelny? Pak vám určitě přijde vhod koupelnová skříňka Nejlevnější nábytek. Bílá skříňka bude plnit nejen praktickou funkci, ale její barva a design umocní celkový dojem koupelny. Vysoká skříňka vám vyřeší uschování pracích prostředků, ručníků i dalších doplňků. Praktické vysoké provedení se hodí jak k samostatnému postavení, tak k umístění vedle umyvadla. Zrcadlo je nezbytným doplňkem každé koupelny. Zrcadlová koupelnová skříňka plní nejen praktickou funkci, ale navíc opticky zvětší malé prostory. Koupelnová skříňka Nejlevnější nábytek disponuje praktickými dvířky a šuplíky na uložení menších věcí. Materiálem skříňky je lamino. Rozměry koupelnové skříňky Nejlevnější nábytek jsou 180 × 82 × 32 cm (V׊×H). Klíčové přednosti koupelnové skříňky Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá Bílá skříňka svým designem umocní vzhled vaší koupelny Dodává se se zrcadlem Dvířka a šuplíky, do nichž uschováte koupelnové potřeby Materiálem pro zhotovení koupelnové skříňky je lamino Rozměry koupelnové skříňky jsou 180 × 82 × 32 cm (V׊×H)

Produkt Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá patří do skupiny produktů Koupelnový nábytek od značky Nejlevnější nábytek v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Koupelnové skříňky, patří pod značku Nejlevnější nábytek, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Bunbury skříňka koupelnová, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?