SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 065 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - popis produktu

Dvojitý koš na prádlo Vasagle Ovules je nejen praktickým pomocníkem pro efektivní třídění špinavého prádla, ale i elegantním designovým prvkem, který přinese do každé místnosti organizovanost a styl. S celkovou kapacitou 92 l a dvěma vložkami, každá o objemu 46 l, vám umožní systematicky uspořádat prádlo podle druhu, oddělit světlé od tmavého a udržet vaši domácnost v pořádku. Tento koš na prádlo není omezen jen na svou primární funkci. Je vybaven i praktickou poličkou, která nabízí další prostor pro organizaci pracích prostředků nebo toaletních potřeb. Lamelový design této police podporuje optimální proudění vzduchu, což zajišťuje dobré větrání a brání hromadění nežádoucích zápachů z prádla. Každá vložka je vybavena plastovým spodním panelem, který brání prověšování prádla, a díky suchému zipu je snadné vytáhnout a odstranit. Rám z ocelových trubek a panel MDF poskytuje koši pevnost a stabilitu, dokonce i při zatížení až 20 kg na horní polici. Voděodpudivá tkanina Oxford, ze které jsou vložky vyrobeny, a čtyři nastavitelné nožky pak zajišťují odolnost a stabilitu na všech typech podlah. Tento všestranný třídič prádla není vázán na jednu místnost – snadno se přizpůsobí vašim potřebám a vkusu, ať už ho umístíte do prádelny, koupelny nebo ložnice. Použijte ho k organizaci prádla tam, kde potřebujete více prostoru a elegance v jednom. Specifikace produktu: Voděodpudivá tkanina oxford Atraktivní design S praktickou policí

Produkt SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý patří do skupiny produktů Koše na prádlo, je v nabídce značky Songmics, materiálové provedení je kov v nabídce e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - parametry produktu

SérieVasagle Ovules
MateriálKov
Maximální celková statická nosnost30 kg
Maximální nosnost police20 kg
SkládacíNe
PůdorysHranaté
TypNa špinavé prádlo
ZavíráníOtevřené
Hloubka33 cm
Šířka73 cm
Výška72 cm
Hmotnost6.90 kg
KategoriePrádlo, Koše na prádlo
ZnačkaSongmics
Materiálkov
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - další zajímavé produkty

SONGMICS Koš na prádlo Vasagle Ovules 2 x 46 l bílý/šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?