Soflens Daily Disposable (90 čoček) #158511

Soflens Daily Disposable (90 čoček) #158511

Soflens Daily Disposable (90 čoček) #158511

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Soflens Daily Disposable (90 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Soflens Daily Disposable (90 čoček):Je pro vás prioritou najít kvalitní kontaktní čočky, které poskytnou vynikající vidění a budou také pohodlné a spolehlivé? Potom jistě oceníte sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky poskytují stejnou dioptrickou korekci po celé ploše a jsou ideální pro nejběžnější zrakové vady. S nejmodernějšími technologiemi budete mít po celý den nošení čoček svěží a zdravě vypadající oči. Tyto jednodenní kontaktní čočky jsou určeny pro krátkodobé použití, a to po dobu jednoho dne. Kontaktní čočky Bausch&Lomb spadají do řady SofLens. Pro bezpečné používání tohoto typu je vyžadován minimální věk 15 let. V balení najdete 90 kontaktních čoček Bausch&Lomb. Hlavní vlastnosti kontaktních čoček Soflens Daily Disposable (90 čoček) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb zaručují ostré vidění a jsou i dostatečně pohodlné na nošení Jednodenní kontaktní čočky jsou speciálně vyrobeny na celodenní nošení Oči dostanou 19DK/t prostupnost potřebného kyslíku Jejich výrobním materiálem je hydrogel Kontaktní čočky Bausch&Lomb patří do řady SofLens Pro osoby starší 15 let V balení najdete 90 kontaktních čoček Bausch&Lomb Komfortní nošení kontaktních čoček s novými technologiemi Kontaktní čočky Bausch&Lomb věnují pozornost zdraví vašich očí. Vysoká propustnost vzduchu je důležitá pro pohodlné nošení kontaktních čoček bez podráždění očí. Očím je tak umožněn 19DK/t prostupnost potřebného kyslíku. K jejich výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je hydrogel. Kontaktní čočky Bausch&Lomb vám dají nový pohled na svět. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 59 %

Produkt Soflens Daily Disposable (90 čoček) #158511 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Soflens Daily Disposable (90 čoček) - parametry produktu

Soflens Daily Disposable (90 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Soflens Daily Disposable (90 čoček) - další zajímavé produkty

Soflens Daily Disposable (90 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?