Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 28 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná - popis produktu

Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 2x křeslo, 1x sedačka, 1x stůl Pokud toužíte po klidném sezení s přáteli u vínku během letního grilování, pak je tu pro vás zahradní sestava Yarisel. Pohodlí, elegance a dlouhá životnost - těmito vlastnostmi se vyznačuje tato zahradní souprava. Základem celé této sestavy je kovová základna. Zádové polštáře dodávají sedačce a křeslům mimořádně útulný vzhled. Stolní deska poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek kávy nebo jiné pochutiny. S touto pohodlnou soupravou nejen zkrášlíte zahradu, ale vytvoříte si i druhý obývací pokoj. Rozměr - sedačka: 128cm x 62cm x 62cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 61cm x 62cm x 62cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 100cm x 38cm x 58cm (š x v x h)Materiál: kov, tkanina, tvrzené skloBarva: šedá

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c8c8c, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost42 kg
Délka128 cm
Šířka62 cm
Výška62 cm
MateriálSklo
Barva8c8c8c
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Zahradní sedáky
ZnačkaSofahouse
Barva8c8c8c
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yarisel šedá - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?