Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 60 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná - popis produktu

Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 1x sedačka, 2x křeslo, 1x stůl V žádné zahradě či na terase by neměla chybět kvalitní sedací souprava. Zahradní sada Yahaira se stane během teplých a slunečných dnů centrem zábavy. Díky zajímavému designu a použití hliníkového rámu se dřevem dokonale podtrhne moderní dekor a dodá krásný styl jakémukoli místu. Látkový potah v tmavě modré barvě je vyroben z akrylového materiálu, který je velmi odolný a snadno se čistí a udržuje. Stolní deska poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek čaje nebo jiné pochutiny. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl. Součástí dodávky jsou také dva dekorativní polštáře. Série zahradního nábytku Yahaira se stane neocenitelnou součástí vaší zahrady či terasy. Rozměr - sedačka: 152cm x 77cm x 94cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 2x 92cm x 77cm x 94cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 114cm x 49cm x 60cm (š x v x h)Materiál: hliník, snadno čistitelná tkanina (100% akryl), dřevo (strom Iroko)Výplň: 28 DNS pěna na sezeníMax. nosnost: 160kgBarva: bílá, hnědá, tmavě modrá

Produkt Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost86 kg
Délka152 cm
Šířka94 cm
Výška77 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Zahradní sedáky
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní sedací sestava Yahaira tmavě modrá - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?