Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové - popis produktu

Zahradní lehátko Xolani béžové Designové zahradní lehátko Xolani nabízí speciální druh pohodlí a přivede vás do světa zázraků a radosti. Nechte se unášet příjemným pocitem uvolnění a pohodlně se usalaste na tomto krásném zahradním lehátku. Bukové dřevo zpracované v nadčasovém designu zaručeně zaměří pozornost kolemjdoucích na vaši zahradu či terasu. Opěradlo lze nastavit pro tu nejpohodlnější polohu během relaxování. Nadčasové provedení snadno zkombinujete se zahradním nábytkem a dalšími doplňky. Pojďte si s námi odpočinout, zrelaxovat. Další krásný kousek do zahrady, je jím zahradní lehátko Xolani. Rozměr: 95cm x 70cm x 90cm (š x h x v)Materiál: bukové dřevo, tkanina (100% polyester)Výplň polštáře: silikonové vláknoBarva: přírodní hnědá, béžová

Produkt Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Sofahouse, barevná varianta je 8c662d, materiálové provedení je Drevo, Látka.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Sofahouse, barevná varianta je 8c662d, materiálové provedení je Drevo, Látka.

Produkt Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové patří do skupiny produktů Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Sofahouse, barevná varianta je 8c662d, materiálové provedení je Drevo, Látka.

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové - parametry produktu

Hmotnost10 kg
Délka95 cm
Šířka90 cm
Výška70 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieNábytek, Lehátka, Zahradní nábytek, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálDrevo, Látka

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní lehátko Xolani béžové - jak nakoupit nejvýhodnější?