Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové - popis produktu

Kvalitní a pohodlné lehátko je základem pro příjemný a dokonalý relax na slunci. V naší nabídce naleznete lehátka, která Vám poskytnou ten nejlepší komfort a zároveň vás i ochrání před slunečními paprsky. Na výběr jsou polohovatelná i stabilní lehátka. Jaké lehátko zvolit? Očekáváte komfort, který si umíte přizpůsobit s polohovatelným ležadem nebo stabilitu jedné polohy? Dostupné máme pro vás obě varianty. Rádi cestujete a chcete praktičnost? Vsaďte na skládací lehátko vyrobené z lehčích, ale zároveň pevných materiálů. Záleží-li Vám na ochraně před slunečním zářením, můžete si zvolit lehátko se stříškou, která Vás bude chránit. Pro velké milovníky slunce máme také lehátka bez stříšky. Maximální komfort a pohodlí vám nabídnou lehátka s praktickým místem pro osobní věci či osvěžující drink. Specifikace: Materiál : práškově lakovaná ocel Rozměry : 170 x 185 x 82 cm Váha produktu : 25 kg

Produkt Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, barevná varianta je béžová, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátka, barevná varianta je béžová, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Produkt Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lehátko, barevná varianta je béžová, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové - parametry produktu

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové - historie ceny a dostupnosti

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové - další zajímavé produkty

Zahradní houpací lehátko se stříškou béžové - jak nakoupit nejvýhodnější?