Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - popis produktu

Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - vak má fleky na povrchu (viz foto) Sedací pytel Olinda dodá tělu potřebnou dávku energie a restartuje tělo po těžkém a namáhavém dni. Dokáže se přizpůsobit nejen pro sezení, ale umí poskytnout oporu i pro hlavu a záda. Je vyroben z pohodlného voděodolného materiálu ve žlutém provedení. Výplň tvoří vysoká hustota recyklovaných polystyrenových kuliček, které se dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Vak disponuje praktickým ouškem, který vám pomůže s jeho přesunem z místa na místo. Výborně se hodí do jakéhokoli prostoru, obývacího pokoje, ložnice či kanceláře. Je jen na vás, kam jej umístíte. Sedací pytel Olinda je navržen pro lidi, kteří ocení nejvyšší úroveň pohodlí, styl a eleganci. Rozměr: 115cm x 130cm x 115cm (š x v x h)Materiál: voděodolná tkanina (100% polyester)Výplň: polystyrenové kuličkyMax. nosnost: 200kgBarva: žlutá

Produkt Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída patří do skupiny produktů Sedací pytle, vyrábí jej značka Sofahouse, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - parametry produktu

Hmotnost4 kg
Délka115 cm
Šířka115 cm
Výška130 cm
KategorieSedací pytle
ZnačkaSofahouse
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - další zajímavé produkty

Sofahouse Sedací vak Olinda žlutý - II. třída - jak nakoupit nejvýhodnější?