Sofahouse Sedací vak Olinda růžový

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový - popis produktu

Sedací vak Olinda růžový Chcete si doma dopřát skutečné pohodlí? Sedací pytel Olinda vám to umožní. Opatřen je totiž bezpečným uzavíráním na zip, díky kterému můžete jednoduše měnit množství výplně tak, jak uznáte za vhodné. Vak je vyroben z pohodlného voděodolného materiálu v růžovém provedení. Výplň tvoří vysoká hustota recyklovaných polystyrenových kuliček, které se dokonale přizpůsobí vašemu tělu. Také disponuje praktickým ouškem, které vám pomůže s jeho přesunem z místa na místo. Výborně se hodí do jakéhokoli prostoru, obývacího pokoje, ložnice či kanceláře. Jedno je však jisté. Olinda se nepochybně stane vizuálně zajímavým prvkem interiéru. Rozměr: 115cm x 130cm x 115cm (š x v x h)Výška sedáku: 39cmMateriál: voděodolná tkanina (100% polyester)Výplň: polystyrenové kuličkyBarva: růžová

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací pytle, vyrábí jej značka Sofahouse, barevná verze je ff91ff, materiálové provedení je Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový - parametry produktu

Hmotnost4 kg
Délka115 cm
Šířka115 cm
Výška130 cm
MateriálLátka
Barvaff91ff
KategorieSedací pytle
ZnačkaSofahouse
Barvaff91ff
MateriálLátka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový - další zajímavé produkty

Sofahouse Sedací vak Olinda růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?