SnowRunner[Epic Store]

SnowRunner[Epic Store]

SnowRunner[Epic Store]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SnowRunner[Epic Store] - popis produktu

Ultimátní off-road zážitek se vrací ve SnowRunner, hře od týmu, co udělala MudRunner na konzole a PC. Pokračování vkládá hráče zpět do sedadla, vyzývá je k řízení neuvěřitelných vozů do každého terénu, díky nimž projdou extrémní prostředí pouze s mapou a kompasem jako jediný způsob jejich orientace v terénu. Vaše jezdecké dovednosti jsou zapotřebí! Vytvořte a expandujte váš transportní podnik tím, že se spojíte s novými odvětvími a vytvoříte si vlastní dodávací síť. Poskytujte zboží a služby vašim klientům od zamrzlých hloubek Siberie po skalnaté vrchy Michiganu. Na pomoc pro váš úkol můžete využít široké množství enormních a upravitelných vozidel včetně některých z nejkonečnějších náklaďáků od výrobců jako Pacific, Navistar a jiné. Upravte si vaše tahače abyste úspěšně překonali zablácený terén, prudké řeky a jiné překážky, které realisticky reagují na váhu a pohyb vašeho vozu, to vše díky novému hernímu enginu fyziky. Odhalte nové, neprobádané terény v extrémních podmínkách, každý s jejich unikátními výzvami a objevte tu nejoptimálnější trasu pro váš vybraný vůz abyste bezpečně dopravili váš náklad. Splňte a odemkněte různé typy kontraktů, získejte další vozidla, dostaňte se k novým vylepšovacím možnostem a připojte se až ke 3 dalším hráčům v kooperačním režimu abyste pomohli vašim kamarádům a kolegům! Ultimátní off-road zážitek, expandovaný, vylepšený, obohacený. Expandujte váš transportní podnik a jezděte na velkém množství enormních, upravitelných vozidel. Probádejte obrovská, neprozkoumaná prostředí poháněná novým herním enginem fyziky. Splňte nebezpečné mise ve více než 15 nových sandbox mapách, až 4x větší než mapy z MudRunneru! Zdolejte nové extrémní terény, každý s jejich vlastními výzvami a najděte rychlejší cesty abyste mohli doručit zboží bezpečně až do cíle. Upravte vzhled a výkon vašeho tahače, kompletně s plně vyrenderovaným interiérem. Hrajte sólo nebo v multiplayer kooperaci s až 3 dalšími hráči.Jedná se o digitální verzi hry SnowRunner , kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt SnowRunner[Epic Store] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Focus Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

SnowRunner[Epic Store] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaFocus Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

SnowRunner[Epic Store] - historie ceny a dostupnosti

SnowRunner[Epic Store] - další zajímavé produkty

SnowRunner[Epic Store] - jak nakoupit nejvýhodnější?