Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store]

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store]

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 639 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] - popis produktu

Paranoje je klasické RPG, které Vás zavede do posledního útočiště lidí. Ocitáte se v Alpha Complex, které je řízeno korporací Friend Computer. Alpha Complex vypadá jako idylické útočiště, občané jsou šťastní, veselí a žijí v čistotě. Zpochybňovat dobrotivost Friend Computers je aktem zrady. Přístup k informacím je aktem zrady. Odmítnout pít denní dávku nápoje Bouncy Bubble je aktem zrady. Zrádci jsou všude a Vaším úkolem je je odhalovat. Vedete tým, jehož úkolem je každou zradu odhalit. Friend Computer monitoruje každý Váš krok. Retro futuristický svět naplněný úžasnými, ale i smrtelnými technologiemi. Vyberte si svou specializaci z 9 možností. Taktický bojový systém v reálném čase s možností pauzy.Jedná se o digitální verzi hry Paranoia: Happiness is Mandatory, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Nacon v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaNacon
E-shopPlayGoSmart.cz

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] - historie ceny a dostupnosti

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] - další zajímavé produkty

Paranoia: Happiness is Mandatory [Epic Store] - jak nakoupit nejvýhodnější?