Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé - popis produktu

Máme pro vás výzvu - dokážete rozložit tyto složité tvary z přírodního dřeva a zase je složit zpátky? Tyto 4 hlavolamy VAS opravdu zaměstnají mladý i starší mozek. Je to víc než jen hra, je to trénink pro váš mozek! Tyto hlavolamy nejsou pouhá zábava, jsou to tréninkové pomůcky pro logické myšlení a kreativitu. Snažte se rozkládat a skládat různé tvary a nechte svou představivost a schopnost řešit problémy volně plynout. Můžete si hrát sami nebo pozvat kamarády - kdo postaví hlavolam nejrychleji? Skládání těchto hlavolamů vyžaduje zručnost a soustředění. Je to výzva, která posune vaše dovednosti na vyšší úroveň. Přemýšlejte s vaším dítětem o každém tahu, zkoumejte tvary a objevujte nové způsoby, jak složit tyto hlavolamy zpět dohromady! Specifikace produktu: Vhodné od 5 let Kvalitní dřevěné zpracování Rozměry jednotlivých dílů: Hvězda Výška: 6 cm Šířka: 6 cm Hloubka: 6 cm Kostka Výška: 6,5 cm Šířka: 6,5 cm Hloubka: 6,5 cm Kříž Výška: 6,5 cm Šířka: 6,5 cm Hloubka: 6,5 cm Ježek Výška: 6,5 cm Šířka: 6,5 cm Hloubka: 6,5 cm

Sada 4 hlavolamů z masivního dřeva rozvíjí logické a prostorové myšlení.Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.Vlastnosti:- Délka: 6,5x6,5x6,5 cm- Věk: 5+

Hlavolam Small Foot Hlavolamy set 4ks: Své logické uvažování i trpělivost si můžete procvičit hned na 4 hlavolamech. Set hlavolamů je vyroben ze dřeva, které pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. Do skládání se mohou zapojit děti již od 5 let, u kterých se tak bude rozvíjet logické a prostorové myšlení. Pokud si se složením nebude vědět rady, obsahem setu je i návod na složení.  Klíčové vlastnosti setu 4 hlavolamů Small Foot Vyrobeno z masivního dřeva Set obsahuje 4 hlavolamy Procvičí logické a prostorové uvažování Hlavolamy Small Foot jsou vhodné pro děti od 5 let Obsahuje i návod na složení 

Sada dřevěných hlavolamů, u kterých uplatní řešitelé logickou úvahu.

Přednosti:

  • trénuje paměť, logiku, zručnost

Obsah balení:

  • 4 hlavolamy ze dřeva zanechané v přírodním vybarvení

Kupte dětem sadu hlavolamů!

Vhodné pro děti od 5 let Materiál: dřevo Rozměry: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm

Legler Dřevěné hlavolamy set 4 ks

Tyto hlavolamy dokážou hráče upoutat, jelikož jsou výzvou pro mozek i prsty. Napínavé hry z čistě a přesně zpracovaného masivního dřeva trénují logické a prostorové myšlení. Baleno v průhledné krabičce.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Krásný set 4 dřevěných hlavolamů je perfektní dárek pro všechny generace. Potrapte si mozkové závity a procvičte jemnou motoriku při řešení různě náročných hlavolamů. tento set je skvělý dárek pro všechny hravé babičky a dědečky. 

Produkt Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Legler, Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Houseland.cz, 4kids.cz, Babickarstvi.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku Legler, Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Alza.cz, Houseland.cz, 4kids.cz, Babickarstvi.cz a je určen unisex.

Produkt Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé patří do skupiny produktů Filmy pro seniory, patří pod značku Legler, Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER, z materiálu Drevo, v nabídce prodejce Alza.cz, Houseland.cz, 4kids.cz, Babickarstvi.cz a je vhodný unisex.

Produkt Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé označuje EAN kód 4020972029348.

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé - parametry produktu

Hloubka balení7 cm
Hmotnost0,44 kg
MateriálDřevo
Šířka balení18,2 cm
TypHry a hlavolamy
Vhodné od5 let
Výška balení18 cm
Hmotnost0.44 kg
KategorieDárky, Hračky, Dřevěné hračky, Společenské hry, Hlavolamy, Filmy pro seniory, Hry pro seniory, Společenské hry pro seniory, Hlavolamy pro seniory
ZnačkaLegler, Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER
MateriálDrevo
Určeníunisex
E-shopAlza.cz, Houseland.cz, 4kids.cz, Babickarstvi.cz
EAN4020972029348

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé - historie ceny a dostupnosti

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé - další zajímavé produkty

Small foot Set dřevěných hlavolamů VAS hnědé - jak nakoupit nejvýhodnější?