Skřítek Permoníček

Skřítek Permoníček

Skřítek Permoníček

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skřítek Permoníček - popis produktu

Elektronická kniha Skřítek Permoníček:Takový život v lese, to je věc! Od samého rána je plný štěbetání, cvrlikání a pobíhání, prostě jedna radost. Když budete mezi stromy potichoučku, uvidíte a uslyšíte nejen zvířátka, ale i další lesní bytosti, jako jsou skřítkové a víly. Všichni mají přes den spoustu práce, musí totiž opravit les. Tady je pošlapaný mech, támhle zase rozlomený pařez a tady někdo dokonce polámal domeček z jehličí. A po setmění začínají v lese teprve ta pravá kouzla! Když se rozsvítí nová lucernička, narodí se skřítek. Takovou lucerničku má i Permoníček. Vždycky když zabliká, je to pro Permoníčka znamení, že se v lese něco děje. A to pravé lesní dobrodružství může začít! Že jste skřítky ještě nikdy neviděli? Tak to se musíte lépe rozhlížet…

Produkt Skřítek Permoníček patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Bambook, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Skřítek Permoníček - parametry produktu

Skřítek Permoníček - historie ceny a dostupnosti

Skřítek Permoníček - další zajímavé produkty

Skřítek Permoníček - jak nakoupit nejvýhodnější?