Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk - popis produktu

Moderní a stylová - kolekce nábytku CANMORE je jako dnešní teenager. Univerzální styl, který kombinuje jednoduchost a individuální charakter, je dokonalým pozadím pro tvůrčí činnosti a otevírá pole pro představivost. Nesmíme také zapomenout na jedinečnou funkčnost a eleganci nábytku, který dokonale doplňuje pokoj teenagera. Prostorné skříně - včetně rohové skříně - umožní skladovat vše na svém místě, pohodlná postel s čalouněným čelem bude dokonalým místem nejen pro spánek ale i pro relaxaci. Jemná kombinace světle šedého betonu s bílou inspiruje k objevování tajemství fantazie a hluboce skrytých vrstev kreativity. Jemné barvy vytvářejí perfektní zázemí pro odvážné, spolu s barevnými doplňky  poskytuje neomezený prostor pro rozvoj kreativity mladých lidí.

Produkt Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk patří do skupiny produktů Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské skříně, patří značce Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk - parametry produktu

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk - historie ceny a dostupnosti

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk - další zajímavé produkty

Skříň Canmore 100cm Beton/Bílý Lesk - jak nakoupit nejvýhodnější?