Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo - popis produktu

Skříň Toledo je kus nábytku, který dodá význam každé místnosti.  Design skříně vyrobené z nábytkové desky zajišťuje uživatelům dlouhodobou spokojenost a dlouhou životnost nábytku. Skříň s posuvnými dveřmi má ve spodní častí dodatečně tři zásuvky, díky nimž uložení potřebných věci nebude problém. Design skříně bude mít pozitivní vliv na celkové uspořádání místností. Bílá barva nábytku v kombinaci s velkými zrcadly vizuálně zvětšuje interiér a vytváří dojem prostoru. Stylové úchytky dodávají nábytku styl a celek promyšleně doplňují. Charakteristické vlastnosti modelu: -vysoká kvalita provedení -moderní design - atraktivní vzhled - bílá barva - velká zrcadla - praktický úložný prostor -moderní systém otevírání -model vybaven třemi zásuvkami - uvnitř - na levé a pravé straně tyč na věšáky, uprostřed - police - pohodlné úchytky -LED osvětlení v sadě - nábytek pro vlastní montáž Provedení: - skříň vyrobená z nábytkové desky - hrany viditelných prvků vystavených možnému poškození jsou chráněny dýhou z PVC, ostatní melaminovou dýhou - hliníková vodítka, ložiskové pojezdy - konstrukce sestavená s použitím kolikových spojek a spojovacího kování  Barva nábytku: tělo - bílá mat čelo- bílá mat + zrcadlo

Tento produkt naleznete ve skupině Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo patří do skupiny produktů Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské skříně, patří značce Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo - parametry produktu

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo - historie ceny a dostupnosti

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo - další zajímavé produkty

Skříň Toledo 255cm Bílá/Zrcadlo - jak nakoupit nejvýhodnější?