Skříň 1D Tara V1 bílá mat

Skříň 1D Tara V1 bílá mat

Skříň 1D Tara V1 bílá mat

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříň 1D Tara V1 bílá mat - popis produktu

Luxusní jednodveřová šatní skříň do předsíně z kolekce nábytku TARA. frézovaná dvířka této šatní skříně jsou vyrobena z MDF desky, která jsou celá potažena vodou ředitelným UV lakem s jemným matným efektem v grafitové nebo bílé barvě korpus z dřevotřísky v dekoru Pacific Walnut s boky potaženými UV lakem s jemně matným efektem v grafitové nebo bílé barvě stylově profilované MDF lamely o tloušťce 25mm panty se systémem tichého dovírání umožňují tiché zavírání dvířek, což poskytuje další komfort při denním používání jedna vnitřní police, výsuvná šatní tyč, ozdobné mosazné úchytky a nastavitelné nohy pro vyrovnání nerovné podlahy jsou součástí sady, a jsou v ceně produktu možnost přidání dalších vnitřních polic jako dodatečné vybavení Technické parametry: dvířka jsou pokryta UV lakem v matném provedení, čtyřikrát odolnějším vůči mechanickému poškození oproti standardnímu lakování dvířka z MDF desky o tloušťce až 25 mm a stylově profilované ozdobné lišty korpus z dřevotřísky o tloušťce 18 mm zadní strana korpusu je pokryta lemem výsuvná šatní tyč jedna vnitřní police ozdobné mosazné úchytky panty se systémem tichého dovírání nastavitelné nohy

Produkt Skříň 1D Tara V1 bílá mat patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Skříň 1D Tara V1 bílá mat - parametry produktu

Skříň 1D Tara V1 bílá mat - historie ceny a dostupnosti

Skříň 1D Tara V1 bílá mat - další zajímavé produkty

Skříň 1D Tara V1 bílá mat - jak nakoupit nejvýhodnější?