Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 849,30 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white - popis produktu

Předsíňová šatní skříň z kolekce nábytku STELA zútulní a zkrášlí váš domov. dvířka jsou pokryta UV lakem v křišťálově bílé barvě ve vysokém lesku v kombinaci s prvkem z MDF desky v dekoru tabákový dub korpus z dřevotřísky v dekoru tabákový dub dvířka se snadno otevírají díky mechanismu push-to-open panty se systémem tichého dovírání umožňují tiché zavírání dvířek, což poskytuje další komfort při denním používání jedna vnitřní police, výsuvná šatní tyč a nastavitelné nohy jsou součástí sady, a jsou v ceně produktu možnost přidání dalších vnitřních polic jako dodatečné vybavení Technické parametry: dvířka jsou pokryta 99,7 % vysoce lesklým UV lakem, čtyřikrát odolnějším vůči mechanickému poškození oproti standardnímu lakování prvek z MDF desky a korpus v dekoru tabákový dub zadní strana těla je pokryta lemem výsuvná šatní tyč jedna vnitřní police panty se systémem tichého dovírání mechanismus push-to-open nastavitelné nohy

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white - parametry produktu

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white - historie ceny a dostupnosti

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white - další zajímavé produkty

Skříň 1D Stela V1 Tobacco oak/crystal white - jak nakoupit nejvýhodnější?