Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 938,55 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - popis produktu

Univerzální a pohodlná školní židle s tvarovaným sedákem a zaobleným opěradlem s držákem na batoh. Díky jedinečnému designu je na židli možné sedět čtyřmi různými způsoby. Židle je k dispozici v několika výškách a barvách a v provedení s klasickými nohami nebo ližinami.Posaďte se ve třídě tak, jak vám to vyhovuje!Školní židle YNGVE pochází přímo od designérů společnosti AJ Produkty. Jedná se o vysoce kvalitní, univerzální a pohodlnou židli určenou pro každodenní používání. Další výhodou židle YNGVE je, že na ní můžete sedět čtyřmi různými způsoby. Díky tomu je obzvláště praktická, protože ne každému vyhovuje jedna a tatáž poloha sezení. Sedák i opěradlo jsou tvarované tak, aby poskytovaly co nejvíce pohodlí. Na zadní straně židle se nachází praktický věšák na batoh, který studentům usnadňuje přístup k jejich osobním věcem a školním pomůckám. Školní židle je stohovatelná a lze ji zavěsit, což usnadňuje úklid a šetří místo. Plstěné podložky pohlcují zvuk, a pomáhají tak vytvářet lepší akustické podmínky – to ocení jak studenti, tak učitelé. Kovová konstrukce je vysoce odolná, na její kvalitu se můžete spolehnout i ve školách, kde se na jedné židli denně vystřídá několik studentů. Dlouhou životnost zaručuje také dostupnost náhradních dílů. Namísto nákupu nové židle tak můžete v případě potřeby vyměnit pouze opotřebovaný díl, například sedák nebo opěradlo.Židle YNGVE je k dispozici v několika variantách, které vyhovují různým potřebám škol. Nabízíme ji s nohami nebo s ližinami, v několika výškách a s opěrkou nohou nebo bez ní. Židle splňuje požadavky normy EN.

Tento produkt naleznete ve skupině Školní batohy, v barvě white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Produkt Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá patří do skupiny produktů Školní tašky, v barvě white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka450
Výška
Hloubka525
Hmotnost5.5
KategorieZelenina, Židle, Batohy, Školní batohy, Školní tašky
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - historie ceny a dostupnosti

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - další zajímavé produkty

Školní židle YNGVE, 4 nohy, výška 460 mm, zelená/bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?