Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 462,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska - popis produktu

Skládací stůl s půlenou deskou a madlem pro snadné přenášení. Perfektní řešení pro různé příležitosti, od veletrhů a výstav až po oslavy uvnitř i venku.Skládací stůl je praktický a všestranný kus nábytku, který najde využití v každém prostředí: hodí se při konferencích, veletrzích, výstavách nebo oslavách, ale i ve školních zařízeních a školicích centrech. Skvěle poslouží i jako záložní stůl pro rychlé zajištění místa navíc. Je unikátní díky možnosti sklopit nohy a desku poté složit napůl, takže se opravdu snadno skládá i přenáší. Při skladování navíc zabírá minimum místa. Za pomoci praktického madla stůl snadno odnesete, když nebude potřeba. Stůl má černě lakovanou kovovou konstrukci a odolnou desku z bílého plastu, který se snadno čistí. Stůl se proto hodí zejména do jídelních prostor nebo pro pořádání společenských akcí. Stůl využijete jak samostatně, tak i v rozličných kombinacích s dalšími stoly – můžete například vytvořit řadu stolů, větší stůl nebo jakékoliv jiné uspořádání podle svých představ. Stůl můžete kombinovat se skládacími či stohovatelnými židlemi, které poskytují podobnou flexibilitu.

Produkt Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska patří do skupiny produktů Plastové desky, barevná verze je white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka750
Výška745
Hloubka
Hmotnost14.6
KategoriePláště, Stoly, Plastové desky
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska - historie ceny a dostupnosti

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska - další zajímavé produkty

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska - jak nakoupit nejvýhodnější?