Silverfox F-833

Silverfox F-833

Silverfox F-833

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silverfox F-833 - popis produktu

Přístroj na formování postavy Silverfox F-833 odbourává tukové buňky a zároveň stimuluje kolagenová vlákna. Kolagen je přirozenou součástí těla, ale s přibývajícím věkem jeho produkce klesá. Důsledkem jsou nejen vrásky, ale také ochablá pleť či celulitida. Při ošetření je stimulován i lymfatický systém, který je zodpovědný za odvod škodlivin z těla. Díky tomu po několika pravidelných ošetřeních dochází k viditelnému zeštíhlení a eliminaci celulitidy. Kosmetický vibrační masážní přístroj na tělo disponuje pěti rozličnými nástavci: silná masážní sonda sonda na drsnou pokožku a měkký tuk čtvercová sonda na větší partie těla sonda na akupunkturní body těla sonda ve tvaru písmene V na oblast paží, krku a boků Přístroj na hubnutí a celulitidu je vděčným vybavením kosmetických salonů, lázní či wellness zařízení, kde se chodí zákazníci zkrášlit a zároveň si odpočinout. Zákazníci milují procedury, při kterých hubnou a zároveň relaxují. Vy oceníte jednoduchou a snadnou obsluhu a mobilní podstavec, díky kterému můžete přístroj přesouvat podle potřeby. Počítají se i takové maličkosti, jako například rukojeť, která se pohodlně drží nebo ji můžete zavěsit na levou stranu stroje na vyhrazené místo. Práce s tímto přístrojem přináší radost, relax a viditelně krásnější tělo. Během ošetření pomalu pohybujte masážní hlavicí na ošetřovaném místě po dobu 2-6 sekund, každé místo ošetřujte 3-5 minut. Pokud jde o systémovou lymfodrenáž, terapii provádějte 20-30 minut. Ošetření nelze provádět, pokud má klient akutní zánět, krvácení, poranění kůže, zhoubné nádory, zánět lymfatických cév, pacienti s onemocněními vnitřních orgánů a klienti, kteří mají potíže s vibracemi. Doporučujeme ošetřování provádět 3krát týdně.

Produkt Silverfox F-833 patří do skupiny produktů Kosmetické přístroje, vyrábí jej značka Silverfox, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Silverfox F-833 - parametry produktu

Silverfox F-833 - historie ceny a dostupnosti

Silverfox F-833 - další zajímavé produkty

Silverfox F-833 - jak nakoupit nejvýhodnější?