Silverfox F-333A

Silverfox F-333A

Silverfox F-333A

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silverfox F-333A - popis produktu

Radiofrekvence patří mezi bezbolestné, ale účinné kosmetické procedury. Výsledkem je okamžité omlazení obličeje, viditelné již po prvním ošetření. Zjednodušeně řečeno - jedná se o neinvazivní lifting obličeje. Ke zpevnění a vyhlazení pokožky dochází bez chirurgických zákroků a hlavně bezbolestně. Pokožka je po ošetření viditelně mladší, pevnější, pružnější a hebčí, protože přístroj působí na nejhlubší vrstvy dermy. Při proceduře jsou buňky kvalitněji okysličené a vyživené, efektivněji dochází k jejich obnově a celkové regeneraci. Zároveň je stimulována produkce kolagenu a elastinu, které jsou nezbytné pro pevnou a pružnou pleť. Produkce kolagenu a elastinu s přibývajícím věkem klesá, důsledkem je vznik vrásek a celkové stárnutí pokožky. Multipolární radiofrekvenční přístroj je zároveň pomocníkem při formování těla a redukování nadváhy. Jeho používání nemá vedlejší účinky. Přístroj je vybaven třemi sondami na obličej, ruce i tělo. Typy vlnění Nepřerušované vlnění je určeno pro hloubkové čištění pokožky, odstranění zrohovatělé vrstvy a komedonů. Zároveň působí jako lymfodrenáž a redukuje tuk. Přerušované vlnění stimuluje vstřebávání kosmetických látek, vitamínů či sér. Pro ošetření citlivé pokožky, podporuje látkovou přeměnu a tvorbu enzymů. Ošetření přístrojem se doporučuje v intervalu 2 až 4 týdny. Začíná odlíčením a tonizací pleti a po nich následuje samotné ošetření radiofrekvenčním přístrojem. Během něj může zákazník relaxovat. Pozor: Kontraindikacemi jsou srdeční onemocnění, poruchy srážlivosti krve, těhotenství, nemoci jater či ledvin, akutní infekce, záněty či poranění.

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické přístroje, vyrábí jej značka Silverfox, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Silverfox F-333A - parametry produktu

Silverfox F-333A - historie ceny a dostupnosti

Silverfox F-333A - další zajímavé produkty

Silverfox F-333A - jak nakoupit nejvýhodnější?