Albi Siegestorm - Styxie

Albi Siegestorm - Styxie

Albi Siegestorm - Styxie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 201 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Siegestorm - Styxie - popis produktu

Společenská hra Siegestorm - Styxie: Zábavná a strategická karetní hra Siegestorm je dynamická hra s fantasy prvky. Je určená pro jednoho až dva hráče, kteří si vytvářejí balíčky z 34 karet, s jejichž pomocí se snaží přemoci protivníka. Hráči ztělesňují velitele armád, jejichž cílem je pomocí svých bojovníků, představovaných kartami, porazit své nepřátele. K základní hře Siegestorm patří i herní rozšíření Siegestorm - Styxie, které lze do původní hry zapojit. Jedná se o balíček 54 karet nové frakce, jež přinášejí úplně nové možnosti a herní kombinace. Rozšíření, stejně jako původní hra, je určeno primárně pro dva hráče, ale můžete si vybrat i režim pro sólo hru. Pro správné využití herního rozšíření Styxie je nutné vlastnit původní hru Siegestorm. Klíčové vlastnosti herního rozšíření karetní hry Siegestorm - StyxieDeckbuildingová hra pro 1 až 2 hráčeDélka jedné hry je zhruba 30 minutV původní hře si vytváříte balíček 34 karet k porážce protivníkaHerní rozšíření Styxie přináší 54 karet nové frakceHráči hry představují velitele armádHra Siegestorm - Styxie je vhodná pro kohokoli od 10 letHru lze hrát i jako solitér, kdy bojujete s bossem Hra nabízí nepřeberné množství kombinacíZlepšuje logické myšlení a soustředěníJe nutné vlastnit původní hru SiegestormObsah balení:54 hráčských karet frakce Styxie

Rozšíření ke společenské karetní hře, ve které děti uplatní strategii a kombinování karet s různými schopnostmi. Rozšíření Styxie přináší do hry dalších 57 karet.

Hráči mají za úkol hrát s kartami tak, aby zbavili svého soupeře všech karet.

Obsah balení:

  • 57 karet frakce Styxie

Kupte dětem Siegestorm Serafie!

Vhodné pro děti od 12 let Průměrná doba hry: cca 30 minut Počet hráčů: 2

Siegestorm - Styxie

Siegestorm je karetní fantasy hra určená primárně pro dva hráče, obsahuje ale i režimy pro sólo hraní a hru více hráčů. V Siegestormu jsou vaše karty vším – můžete je použít k útokům na protivníka, nasadit je do své armády nebo s nimi platit za jiné karty. A když vám dojdou - prohráli jste!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Karetní hra pro 2 hráče, doporučený věk od 10 let, alespoň na 0,5 min hraní, je potřeba vlastnit původní hru, česká lokalizace

Produkt Albi Siegestorm - Styxie lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Siegestorm - Styxie patří do skupiny produktů Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Siegestorm - Styxie označuje EAN kód 8590228040558.

Albi Siegestorm - Styxie - parametry produktu

Albi Siegestorm - Styxie - historie ceny a dostupnosti

Albi Siegestorm - Styxie - další zajímavé produkty

Albi Siegestorm - Styxie - jak nakoupit nejvýhodnější?