Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior - popis produktu

Hokejka Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior:Posuňte své hráčské umění na vyšší level díky hokejce Sher-Wood. Je určena hlavně na hokej. Tato brankářská hokejka se může pochlubit pevnější konstrukcí, než disponují hokejky pro hráče. Je uzpůsobena odolávat tvrdým střelám a zároveň nabízí gólmanovi větší stabilitu. Svými rozměry odpovídá dospělým hráčům. Vybraným materiálem je kompozit. Kompozit vyniká v nízké hmotnosti a vysoké tvrdosti, kterou si udrží po celou svou životnost. Jako povrchová úprava exceluje grip, jež je typický protiskluzovým povrchem a zamezuje prokluzování hole v rukavici. Hokejku Sher-Wood dotváří bílá, černá a červená barva. Náleží do modelové řady Rekker. Klíčové přednosti hokejky Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior Hokejka na hokej Sher-Wood dodá vaší hře novou úroveň Její křivku čepele nejvíce využijí brankáři Svými rozměry padne dospělým Jejím materiálem je kompozit Jako povrchovou úpravu výrobce vybral grip Hokejku Sher-Wood dolaďuje bílá, černá a červená barva Řadí se do modelové řady Rekker

Produkt Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior patří do skupiny produktů Hráčské hokejky, vyrábí jej značka Sher-Wood, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior - parametry produktu

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior - historie ceny a dostupnosti

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior - další zajímavé produkty

Sher-Wood Rekker RE 2 SR, Senior - jak nakoupit nejvýhodnější?