Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior - popis produktu

Hokejka Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior:Posuňte své hráčské dovednosti na vyšší level s hokejkou Brian’s. Je vhodná zejména na hokej. Tato hokejka pro brankáře se pyšní odolnější konstrukcí, než disponují hokejky pro hráče. Je přizpůsobena pro tvrdé střely a zároveň nabízí gólmanovi větší stabilitu. Svými rozměry odpovídá dospělým hráčům. Jejím materiálem je dřevo. Dřevo je vhodnější pro lepší cit při odrážení puku. Jako povrchovou úpravu výrobce zvolil grip, jenž disponuje protiskluzovým povrchem a zamezuje prokluzování hokejky v ruce. Hokejku Brian’s doplňuje černá a šedá barva. Klíčové přednosti hokejky Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior Hokejka na hokej Brian’s přidá do vaší hry další stupeň umění Její křivku čepele nejvíce využijí brankáři Její velikost odpovídá dospělým Jejím materiálem je dřevo Jako povrchová úprava byl vybrán grip Hokejku Brian’s dotváří černá a šedá barva

Produkt Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior patří do skupiny produktů Hráčské hokejky, vyrábí jej značka Brian’s, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior - parametry produktu

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior - historie ceny a dostupnosti

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior - další zajímavé produkty

Brankářská hokejka Brian’s GSP3 SR, Senior - jak nakoupit nejvýhodnější?