Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 310,65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá - popis produktu

Sestava exkluzivní kancelářské židle a výškově nastavitelného stolu s dvěma kabelovými průchodkami. Židle má textilní potah a disponuje ergonomickou multisynchronní mechanikou, nastavitelnou opěrkou hlavy a područkami. Stůl se dodává včetně držáku na kabely.Univerzální a stylová sestava kancelářského nábytku skládající se ze stolu a židle. Hodí se pro všechny, kdo chtějí střídat práci vsedě a vestoje. Využití najde také v kancelářích, kde se o stejnou židli dělí více osob.Stůl je vybaven výkonným elektrickým motorem, který zajišťuje plynulý pohyb stolové desky s možností zastavení v jakékoli poloze. Polohování se ovládá jednoduše stiskem tlačítka, střídání práce vsedě a vestoje je tak velmi snadné a rychlé. Deska je vyrobena z tvrdého lamina odolného proti poškrábání. Kabelové průchodky a držák pod deskou stolu umožňují skrýt nevzhledné kabely a zachovat pracovní plochu opticky čistou.Kancelářská židle má štíhlý design a disponuje mnoha ergonomickými prvky. Nastavitelná je výška a hloubka sedáku, výška opěradla, poloha opěrky hlavy a područky. Celá židle je měkce čalouněna odolnou nehořlavou textilií.Multisynchronní mechanika zajišťuje stálý kontakt zad s opěradlem, neboť sedák a opěradlo kopírují pohyby sedícího ve vzájemném poměru. Sedák můžete navíc odpojit od pohybu opěradla a samostatně ho zablokovat v požadovaném sklonu. Na židli se tak snadno protáhnete, čímž podpoříte svůj krevní oběh. Multisynchronní mechanika umožňuje zablokovat židli v pěti polohách.Sestavu můžete doplnit o protiúnavovou podložku, která zaručuje pohodlí při práci vestoje, a podložku pod nohy, jež poskytuje příjemnou oporu nohám a chodidlům při sezení. Jste jen krůček od dokonalého pracoviště!

Produkt Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské židle, v barvě silver, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské sestavy, barevné provedení je silver, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá - parametry produktu

Barvasilver
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka185
Výška105
Hloubka
Hmotnost0.7
KategorieŽidle, Stoly, Kancelářské židle, Kancelářské sestavy
Barvasilver
E-shopAjprodukty.cz

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá - historie ceny a dostupnosti

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá - další zajímavé produkty

Sestava FLEXUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, stříbrná/bílá + kancelářská židle, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?