Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm - popis produktu

Neoprenové ponožky Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm:Rádi se potápíte nebo upřednostňujete freedving či triatlon? Ať už si z těchto sportů vyberete jakýkoliv, jistě při něm oceníte ponožky Seac Sub STANDARD z vysoce kvalitního pružného neoprenu o síle 2,5 mm. Jsou vybaveny podešví se vzorem Supratex a všechny švy jsou lepené, aby poskytly perfektní odolnost i pohodlí. Samozřejmostí je neklouzavý povrch, takže se s nimi můžete pohybovat na mokrých površích, jako jsou lodní paluby a žebříky. Ponožky Seac Sub STANDARD je možno použít samostatně do ploutví nebo neoprenových bot, kde zajistí tepelnou izolaci i v chladných vodách.Klíčové vlastnosti neoprenových ponožek Seac Sub STANDARD 2,5 mmPonožky Seac Sub STANDARD pro různé vodní sportyZ vysoce kvalitního pružného neoprenu o síle 2,5 mmJsou vybaveny podešví se vzorem Supratex a všechny švy jsou lepenéPoskytují perfektní odolnost i pohodlíMají neklouzavý povrchPonožky Seac Sub STANDARD je možno použít samostatně do ploutví nebo neoprenových botZajistí tepelnou izolaci i v chladných vodáchBarevné proveden: černéVelikosti:XS, S, M, L, XL a XXL

Produkt Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm patří do skupiny produktů Neoprenové ponožky od značky Seac Sub v nabídce e-shopu Alza.cz.

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm - parametry produktu

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm - historie ceny a dostupnosti

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm - další zajímavé produkty

Seac Sub STANDARD HD 2,5 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?