Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá - popis produktu

Neoprenové ponožky Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá : Neoprenové ponožky Merco Dive Socks vynikají multifunkčním využitím. Vhodné jsou na šnorchlování, potápění, plavání, surfování, jízdu na paddleboardu a další vodní sporty. Vyrobené jsou z vysoce kvalitního neoprenu o síle 3 mm a velmi pohodlně se nosí. Opatřené jsou páskem na suchý zip, který zabrání vniknutí vody do ponožek. Neoprenové ponožky Merco Dive Socks spolehlivě udrží vaše chodidla v suchu. Klíčové vlastnosti neoprenových ponožek Merco Dive Socks 3 mm černýchNeoprenové ponožky s multifunkčním využitímVhodné na šnorchlování, potápění, plavání, surfování, jízdu na paddleboardu a další vodní sportyVyrobené jsou z vysoce kvalitního neoprenu o síle 3 mmNeoprenové ponožky Merco Dive Socks udrží chodidla v suchuPásek na suchý zip zabrání vniknutí vody do ponožekBarevné provedení: černé Velikosti:XXS, XS, S, M, L, XL a XXL

Produkt Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá patří do skupiny produktů Neoprenové ponožky od značky Merco v nabídce e-shopu Alza.cz.

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá - parametry produktu

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá - historie ceny a dostupnosti

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá - další zajímavé produkty

Merco Dive Socks 3 mm neoprenové ponožky černá - jak nakoupit nejvýhodnější?