SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - popis produktu

Bělidlo na prádlo SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l: Odstraňování skvrn již během předeprání zvládá tekutý prací prostředek SAVO Perex, a to díky obsahu speciálního mikrosmáčedla. SAVO Perex je určeno na bílé a stálobarevné prádlo pro odstraňování skvrn i zašlých nečistot. Můžete jej využít pro předpírku či samotné praní. SAVO můžete použít jako bělidlo přidáním ke klasickému pracímu prášku. Účinnost bělení je efektivní a dávkování nižší než u běžných bělidel. Vyprané či namáčené prádlo získá příjemnou vůni. Tradice a kvalita českých výrobků se snoubí ve značce SAVO již přes půl století. Generacemi prověřená značka je sázkou na jistotu. Klíčové vlastnosti tekutého pracího prostředku SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 lSAVO Perex je určeno pro bílé a stálobarevné prádloPrací prostředek bělí a odstraňuje skvrnySAVO Perex odstraňuje skvrny již během předepráníAktivní účinky prostředku během předeprání jsou způsobené obsahem speciálního mikrosmáčedlaDávkování nižší než u běžných bělidelVhodné pro všechny typy prádla včetně záclonSavo - generacemi prověřená značka kvality

Produkt SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l patří do skupiny produktů Prací prostředky, vyrábí jej značka SAVO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Odstraňovače skvrn od značky SAVO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l patří do skupiny produktů Odstraňovače pachu od značky SAVO v nabídce e-shopu Alza.cz.

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - parametry produktu

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - historie ceny a dostupnosti

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - další zajímavé produkty

SAVO Perex květinová a svěží vůně 2× 1,2 l - jak nakoupit nejvýhodnější?