Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů - popis produktu

Sada hrnců Metallic Platinum s nepřilnavým povrchem je vyrobena z vysoce kvalitního hliníku s vnějším karbonovým metalickým nástřikem a obsahuje celkem 6 dílů. Díky různým velikostem najdete vždy ten ideální hrnec pro přípravu pokrmu. Nádobí je vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukce. Sada kuchyňského nádobí je určena pro každodenní vaření.

Produkt Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů lze nalézt mezi produkty ve skupině Sady hrnců, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, materiál je Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady nábytku, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, materiálové provedení je Plast, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů patří do skupiny produktů Hliníkový nábytek od značky ASKO - NÁBYTEK, je vyroben z materiálu Plast v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů - parametry produktu

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů - historie ceny a dostupnosti

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů - další zajímavé produkty

Sada hrnců Metallic Platinum, 6 dílů - jak nakoupit nejvýhodnější?