Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks #4801997

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks #4801997

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks #4801997

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - popis produktu

Sáčky do vysavače SENCOR jsou vyrobené z polymerových mikrovláken a jsou určené pro jednorázové použití do vysavače SENCOR SVC 600xBK/SVC 850xTI.Sáčky jsou odolné proti vlhkosti. Hydrofobní úprava materiálu, z kterého je sáček vyrobený, odstraňuje případnou zbytkovou vlhkost, která se ve vysavačích může hromadit. Nedochází tak ke znehodnocení sáčku ani při jeho nechtěném styku s vodou.Antibakteriální úprava materiálu – speciální tkanina je biologicky neutrální a odolná proti mikrobiálnímu napadení. Zastaví se tak další rozmnožování bakterií, plísní a dalších mikroorganismů, které přímo souvisí s nepříjemnými alergiemi.Balení obsahuje 10 ks sáčků a 5 ks vonných tyčinek s citrónovou vůní.Výhody oproti klasickému papírovému sáčku:2× účinnější filtrace při zachování vynikající vzduchové propustnostiVysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vlákenLepší přizpůsobení se komoře vysavače a výraznější cirkulace vzduchuVyužití kapacity celého sáčku při zajištění vysoké účinnosti vysáváníAž o 50 % delší životnostÚčinnost filtrace na úrovni EPA filtruUzávěr sáčku pro hygienickou a bezprašnou manipulaci 

Produkt Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks #4801997 patří do skupiny produktů Sáčkové vysavače od značky Sencor.

Tento produkt naleznete ve skupině vůně do vysavačů od značky Sencor.

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - parametry produktu

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - historie ceny a dostupnosti

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - další zajímavé produkty

Sáčky do vysavače SENCOR SVC 10 ks + vůně 5 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?