GRIZLY Xanthanová guma 100 g | | Vlastnosti a výhody: Xantanová guma se získává fermentací sacharidů za pomoci bakterie Xanthomonas campestris. Skvěle na sebe váže vodu, čehož se dá skvěle využít především při náhradě lepku. Pečivo se s xantanem daleko méně drobí, lépe
GRIZLY Rozinky sultánky 1000 g | | Ve 100 g rozinek se nachází kolem 70 g sacharidů. Cukry jsou tvořeny především fruktózou a glukózou. Hroznové víno, resp. rozinky mají vůči ostatním druhům ovoce větší zastoupení glukózy, pro to je glykemický index rozinek vyšší - dosahuje
GRIZLY Erythritol 500 g | | Vlastnosti a výhody: Erythritol je alkoholový cukr a řadí se mezi sacharidy. Slouží jako náhradní sladidlo a vyrábí se přirozenou fermentací glukózy z kukuřičného nebo pšeničného škrobu za přítomnosti mikroorganismů. Následně probíhá filtrace,