Sabotér - rozšíření Albi

Sabotér - rozšíření Albi

Sabotér - rozšíření Albi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sabotér - rozšíření Albi - popis produktu

Karetní hra Sabotér - rozšíření: Máte už doma základní karetní hru Sabotér? Nyní si ji můžete rozšířit a zažít tak nová dobrodružství plná dalších nečekaných nástrah. Rozšíření hry Sabotér vnáší do hry karty zamčených dveří a nové akční karty, které soupeřům stěžují život v dole. Hráči se rázem promění v trpaslíky a získají v rozšíření nové role. Tito malí zlatokopové jsou totiž rozděleni na dva týmy, které spolu soupeří a nebo je tu volba, procházet šachtami úplně sám, a bojovat jen za sebe. Vítězem se stane ten, kdo bude mít na konci nejvíce zlata. Hry se mohou zúčastnit 2 až 12 hráčů a doba jedné hry je přibližně 30 minut. Rozšíření hry Sabotér je vhodné od 8 let. Klíčové vlastnosti karetní hry Sabotér - RozšířeníK rozšíření je potřeba mít základní hru SabotérRozšíření hry přináší karty zamčených dveří a nové akční kartyHráči se rázem promění v trpaslíky, kteří v rozšíření získají nové roleMalí zlatokopové se rozdělí na dva soupeřící týmy, nebo může jít trpaslík sám za sebeVyhrává ten, kdo má na konci nejvíce zlataKaretní hry Sabotér - rozšíření se mohou zúčastni 2 až 12 hráčůDélka karetní hry je přibližně 30 minutHra je vhodná od 8 letHra obsahuje:32 žetonů zlata, 30 karet cest, 21 akčních karet, 15 karet trpaslíků a pravidla

Trpaslíci znovu pátrají po vytouženém zlatě. Tentokrát se však zlatokopové vydali na výpravu rozděleni do týmů nebo jednají zcela na vlastní pěst. Ale tu a tam lze ve štolách narazit na zamčené dveře a nové akční karty budou ztěžovat soupeřům jejich trpasličí životy. Vyhrává ten, kdo bude mít na konci hry nejvíce zlata. Hra je pouze rozšíření. Pro její hraní je nutné vlastnit základní hru Sabotér. Hra Sabotér - rozšíření obsahuje: 32 žetonů zlata, 30 karet cest, 21 akčních karet, 15 karet trpaslíků a pravidla.

Produkt Sabotér - rozšíření Albi lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz.

Produkt Sabotér - rozšíření Albi patří do skupiny produktů Základní desky, je v nabídce značky ALBI v nabídce e-shopu Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz.

Produkt Sabotér - rozšíření Albi popisuje EAN kód 8590228037787.

Sabotér - rozšíření Albi - parametry produktu

Sabotér - rozšíření Albi - historie ceny a dostupnosti

Sabotér - rozšíření Albi - další zajímavé produkty

Sabotér - rozšíření Albi - jak nakoupit nejvýhodnější?