Růžová voda 250 ml

Růžová voda 250 ml

Růžová voda 250 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 251 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Růžová voda 250 ml - popis produktu

Růžová voda je hypoalergenní a vyznačuje se antibakteriálními účinky.Tato exkluzivní pleťová voda je určena k čištění, hydratování a regeneraci Vaší pleti. Účinně působí při nespavosti, bolestech hlavy, je vhodná na obklady pleti a očí při únavě, vyčerpání a psychickém vypětí. Je vhodná i pro muže jako na čištění pleti, tak i jako voda po holení. Obsahuje zvláčňující složky, očišťuje a uklidňuje zarudlou - podrážděnou pokožku a alergie. Dokonale tonizuje Vaši pleť. Neobsahuje alkohol, takže je vhodná i pro oči.Voda z růže je stejně výborným výživovým doplňkem, který dává jedinečnou příchuť a vůni povzbuzujícimu a osvěžujícímu čaji, lehkým nápojům a různým druhům zákusků. Pokud se Bulharská přírodní voda z růže užívá jako nápoj, podporuje trávení, dodává organismu energii, zvyšuje jeho imunitu a pomáhá vylučovat toxiny.APLIKACE A POUŽITÍ: K čištění pokožky nanášíme na pleť za pomocí vatového tampónu. Vhodná pro každodenní použití.Objem: 250 ml

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt Růžová voda 250 ml patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Zag Zodiak v nabídce e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťová voda, patří značce Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Růžová voda 250 ml - parametry produktu

Růžová voda 250 ml - historie ceny a dostupnosti

Růžová voda 250 ml - další zajímavé produkty

Růžová voda 250 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?