Heřmánková voda 100 ml

Heřmánková voda 100 ml

Heřmánková voda 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Heřmánková voda 100 ml - popis produktu

Přírodní heřmánková voda je získána parní destilací květů 'Camomile recutita (L.) Compositae'.Heřmánek má protizánětlivé a antiseptické účinky, je vhodný na zklidnění podrážděné pokožky, ošetření drobných poranění či na citlivou dětskou pokožku.Můžete ji použít i jako pleťovou vodu v péči o pleť, toto přírodní tonikum pokožku skvěle tonizuje, vyrovná její pH, zároveň ji provoní a osvěží.Poradí si i s tmavými kruhy a oteklýma očima. Doporučujeme namočit odličovací tampón do vychlazené květové vody a přiložit na oči po dobu 10 minut.Vhodný i na péči o vlasovou pokožku. Jemně zesvětluje přirozenou barvu vlasů.APLIKACE A POUŽITÍ: K čištění pokožky nanášíme na pleť za pomocí vatového tampónu. Vhodná pro každodenní použití.Objem: 100 ml

Produkt Heřmánková voda 100 ml patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Zag Zodiak v nabídce e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt Heřmánková voda 100 ml patří do skupiny produktů Pleťová voda, patří značce Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Heřmánková voda 100 ml - parametry produktu

Heřmánková voda 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Heřmánková voda 100 ml - další zajímavé produkty

Heřmánková voda 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?