RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP #201096

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP #201096

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP #201096

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 040 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP - popis produktu

Leštička na auto RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP : Elektrická orbitální a rotační leštička iBrid BigFoot nano Short Neck Kit STP s průměrem kotouče 50 mm od předního italského výrobce motoristických potřeb a autodoplňků, firmy Rupes. Hodí se zejména na domácí a profesionální renovaci laku. Vysoká lešticí síla a vysoká efektivita, to vše při zachování velmi nízkých vibrací. Orbitální provedení je šetrné vůči laku na vašem autě či motorce, ale používá se také na leštění autobusů, lodí či letadel. Volitelný výkmit vám pomůže při odstraňování škrábanců, skvrn či nežádoucích oxidačních projevů. Práce s touto leštičkou je velmi jednoduchá a také bezpečná. Výhodou je také nízká hmotnost a krátký krk. Klíčové vlastnosti leštičky Rupes iBrid BigFoot nano Short Neck Kit STPElektrická leštička s krátkým krkem na opravu škrábanců, skvrn, oxidačních účinků na vašem lakuOrbitální provedení pro šetrné zacházení a zamezení nežádoucího poškození lakuOtáčky až 5 000 RPM pro precizní leštěníMožnost nastavení z několika rychlostíRupes iBrid BigFoot nano Short Neck Kit STP obsahující řadu praktických doplňkůJednoduchá manipulace a velmi nízká hmotnostPrecizní finiš pro dohlazení drobných nerovností Orbitální provedeníPráce s orbitální leštičkou má řadu výhod, je bezpečná a šetrná díky tomu, že k provozu nepotřebuje tolik tepla, a snižuje riziko probroušení laku či jeho popálení. Precizní finiš je zajištěn moderními detailingovými postupy, vyšší jemností a menší agresivitou orbitálních leštiček. Eliminace nežádoucích hologramů je další z výhod. Jednoduchá manipulace jistě potěší i začátečníky. Výkmit:volitelný - rotační, orbitální 3 mm nebo orbitální 12 mmOtáčky - orbity:2 000 - 5 000 OPMRozměry:287 × 70 × 47 mmObsah balení:Nano leštička RUPES iBrid BigFoot nano, krátký krkNapájecí adaptér do elektrické zásuvkyOrbitální hlava 12 mmUnašeč pro lešticí kotouče, průměr 50 mm (2)

Produkt RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP #201096 patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky RUPES.

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP - parametry produktu

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP - historie ceny a dostupnosti

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP - další zajímavé produkty

RUPES iBrid BigFoot nano, Short Neck Kit STP - jak nakoupit nejvýhodnější?