Rulyt Triskate Basic, zelené

Rulyt Triskate Basic, zelené

Rulyt Triskate Basic, zelené

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rulyt Triskate Basic, zelené - popis produktu

Kolečkové brusle Rulyt Triskate Basic, zelené:Kolečkové brusle Rulyt Triskate Basic, zelené vám budou skvělým parťákem při jakékoliv příležitosti se projet. Mají kolečka o průměru 64 mm. Brusle s kolečky o takovém průměru jsou vhodné i pro začátečníky. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Konstrukce brusle je velmi pevná a dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ověřená ložiska ABEC 3. Svým určením jsou ideální hlavně pro dítě. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, činí v případě bruslí Rulyt přesně 190 mm. Pokud budete potřebovat, tak budete moci botu roztáhnout. Materiál vybraný pro botu je pak PE/NYLON, dvoudílný, soft. V tomto případě se budete spoléhat na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je poté PVC. Rozhodující parametry inline bruslí Rulyt Triskate Basic, zelené Kolečkové brusle Rulyt jsou vybaveny kolečky s tvrdostí PVC Mondo point o hodnotě 190 mm Botu lze roztáhnout podle aktuální potřeby Hlavní barva: šedá a zelená Osazená ložiska: ABEC 3 Kolečka mají průměr 64 mm Kolečkové brusle Rulyt jsou ideální pro dítě Výkonnost: začátečník Ložiska jsou kovová

Produkt Rulyt Triskate Basic, zelené lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Rulyt, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Rulyt Triskate Basic, zelené - parametry produktu

Rulyt Triskate Basic, zelené - historie ceny a dostupnosti

Rulyt Triskate Basic, zelené - další zajímavé produkty

Rulyt Triskate Basic, zelené - jak nakoupit nejvýhodnější?