Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh - popis produktu

Rohová sedací souprava v trendovém elegantním designu připomíná optiku polštářů. Komfortní sezení doplňují polohovatelné zádové opěrky a nastavitelné boční područky, díky kterým si přizpůsobíte pohodlí podle aktuální potřeby. Sedačka tvořící pravý roh je očalouněna sametově měkkou látkou v odstínu krémová. Praktickou stránkou je rozkládací funkce na lůžko a úložný prostor, který se vždy hodí.

Produkt Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je krémová v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Designový nábytek, patří značce ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je krémová, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh patří do skupiny produktů Sedací nábytek, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je krémová v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh - parametry produktu

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh - historie ceny a dostupnosti

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh - další zajímavé produkty

Rohová sedací souprava Mango, krémová látka, pravý roh - jak nakoupit nejvýhodnější?