Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 24 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh - popis produktu

Rohová sedací souprava v elegantním designu překvapí velmi komfortním sezením. Pohodlně měkké sedáky s polohováním zádových opěrek se postarají o vaši každodenní pohodu. V případě potřeby můžete využít praktický úložný prostor pod otomanem, který vytváří pravý roh. Rozkládací funkci pro příležitostné spaní ocení nejen vaše návštěva. Rohová sedačka je očalouněna příjemně měkkou látkou v odstínu světle hnědá. Díky černým kovovým nožkám působí sedačka v interieru moderně a zároveň vzdušně.

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací soupravy, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je hnědá v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Produkt Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je hnědá, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je hnědá v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh - parametry produktu

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh - historie ceny a dostupnosti

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh - další zajímavé produkty

Rohová sedací souprava Othello, světle hnědá látka, pravý roh - jak nakoupit nejvýhodnější?