RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 779 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - popis produktu

Boty do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes:Boty do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes jsou rychleschnoucí a velmi prodyšné. Vrchní část podrážky je vyrobena z osvědčené kombinace polyuretanu a paměťové pěny. Podrážka je protiskluzová a boty mají speciální tvar pro zabránění vyklouznutí nohy z boty. RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes můžete používat na souši i ve vodě při různých outdoorových aktivitách.Klíčové vlastnosti bot do vody RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua ShoesBoty do vody pro outdoorové aktivity včetně rybařeníRidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes jsou velmi prodyšnéProtiskluzová podrážka a snadné obouváníSvrchní část zhotovena z polyesteru, pěny a PURychle schnou a mají paměťovou pěnuNa výběr z různých velikostíSvrchní materiál:PU, pěna, polyesterVrchní materiál podrážky:polyuretan, paměťová pěnaPodrážka:EVA

Produkt RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes patří do skupiny produktů Boty do vody, patří pod značku RidgeMonkey v nabídce e-shopu Alza.cz.

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - parametry produktu

KategorieBoty do vody
ZnačkaRidgeMonkey
E-shopAlza.cz

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - historie ceny a dostupnosti

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - další zajímavé produkty

RidgeMonkey APEarel Dropback Aqua Shoes - jak nakoupit nejvýhodnější?