Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 20 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - popis produktu

  Špičkový respirátor v profesionálním provedení  - maska FFP2, velmi příjemné nošení, vysoká míra filtrace.  Vyrobeno v Německu společností WURTH.  Respirátor zajišťuje perfektní přilnutí nejen díky sponě ale také těsnící manžetě. Výrobek je ověřen nejen testováním ale také mnohaletou zkušeností z praxe. Tyto respirátory patří mezi špičkové ochranné pomůcky také v průmyslu a stavebnictví.    Praktické provedení, které lze složit zcela naplocho. Samostatný hygienický obal Výdechový ventil zajišťuje, že se uživatel cítí při nošení masky příjemně Kompletní ochrana a pohodlné nošení díky speciálním měkkým materiálům filtru Kompatibilní s brýlemi Minimální odpor při dýchání   Dokonalé utěsnění díky: Nosní spona zajišťuje optimální přilehnutí Těsnicí manžeta v poloviční výšce v oblasti nosu   Třída produktu:  FFP2  NR D s výdechovým ventilem Norma: EN 149:2001 + A1:2009 a označení CE   Cena za 1 ks Doba použití respirátoru závisí na mnoha faktorech jako je prostředí, struktura těla a způsob jakým je používán ( fyzická námaha .. ) Produkt je funkční  dokud nedojde k jeho zanesení  - projeví se zvýšeným dýchacím odporem.  Dbejte na zvýšenou hygienu. Přestože produkt může být stále funkční, může být natolik znečištěn ( prachem, potem, tělním mazem), že jeho další používání není možné z důvodů hygienických.

Produkt Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V patří do skupiny produktů Ochranné masky, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz.

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - parametry produktu

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - historie ceny a dostupnosti

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - další zajímavé produkty

Respirátor/ochranná maska FFP2 NR D WURTH 3000 V - jak nakoupit nejvýhodnější?