Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR - popis produktu

Ochranný respirátor / respirační maska FFP2 určená pro ochranu dýchacích cest. Produkt je vyroben v České republice Ochranná úroveň standardů  FFP2 je dle Světové zdravotnické organizace (WHO) doporučována jako dostatečná úroveň ochrany pro zdravotnický personál proti COVID-19.  Doporučení WHO ZDE.     Doba použitelnosti respirátoru závisí na mnoha faktorech jako je prostředí, struktura těla a způsob jakým je používán (fyzická námaha ..). Produkt je funkční  dokud nedojde k jeho zanesení  - projeví se zvýšeným dýchacím odporem.  Dbejte na zvýšenou hygienu. Přestože produkt může být stále funkční, může být natolik znečištěn (prachem, potem, tělním mazem), že jeho další používání není možné z důvodů hygienických. Praktické provedení, které lze složit zcela naplocho. Kompletní ochrana a pohodlné nošení díky speciálním měkkým materiálům filtru Minimální odpor při dýchání Hygienicky baleno    Třída produktu: FFP2 Certifikace CE: EN 149:2001 + A1:2009    

Produkt Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR patří do skupiny produktů Ochranné masky, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz.

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR - parametry produktu

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR - historie ceny a dostupnosti

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR - další zajímavé produkty

Respirátor FFP2, vyrobeno v ČR - jak nakoupit nejvýhodnější?