Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 820 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino - popis produktu

Menstruační kalhotky Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino:Rády byste zredukovaly počet pomůcek, které každý měsíc používáte? Menstruační kalhotky Repetky vás zaručeně okouzlí. Tento typ je určen pro silnou menstruaci, ochranu vám tak poskytne zejména v prvních dnech. O příjemný zážitek z nošení se postará hladký materiál, který je bez potisku. Každé dívce či ženě sednou díky pohodlnému klasickému střihu, který je velmi oblíbenou variantou. K výrobě kalhotek byl použit modal, který je odolný a zároveň komfortní. Tyto menstruační kalhotky mají vysoký pas. Tím nejlepším bonusem je, že se dají využít opakovatelně, stačí je vyprat. Hlavní přednosti menstruačních kalhotek Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino Menstruační kalhotky Repetky jsou skvělou alternativou vložkám a tamponům Nemusíte se nikterak omezovat v pohybu Zabrání protečení zejména v prvních dnech vaší menstruace Hladký vzhled je na dotek velmi příjemný Padnoucí klasický střih K výrobě kalhotek byl využit modal Mají vysoký pas Doplňuje je černá barva

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky Repetky, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino lze nalézt mezi produkty ve skupině Menstruační kalhotky, patří pod značku Repetky, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino - parametry produktu

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino - historie ceny a dostupnosti

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino - další zajímavé produkty

Repetky Vysoký pas pro silnou menstruaci Merino - jak nakoupit nejvýhodnější?