Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro - popis produktu

Menstruační kalhotky Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro:Nelíbí se vám kolik jednorázových menstruačních pomůcek každý měsíc vyhodíte? Menstruační kalhotky Repetky vás zaručeně nezklamou. S tímto typem se nemusíte obávat protečení ani při střední menstruaci. Hladký materiál bez potisku se postará o příjemné nošení. Klasický střih padne všem ženám, je to sázka na jistotu. Pro výrobu kalhotek byl použit modal, ten je pohodlný a pružný. Tyto menstruační kalhotky mají vysoký pas. Jsou opakovatelně použitelné. Stačí je vyprat. Klíčové vlastnosti menstruačních kalhotek Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro Menstruační kalhotky Repetky jsou šetrné k přírodě Nemusíte se nikterak omezovat v pohybu Využitelné zejména během středně silné menstruace Hladký materiál bez potisku se postará o příjemné nošení Padnoucí klasický střih Pro výrobu byl zvolen modal S vysokým pasem Produktu dominuje černá barva

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky Repetky, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro lze nalézt mezi produkty ve skupině Menstruační kalhotky, patří pod značku Repetky, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro - parametry produktu

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro - historie ceny a dostupnosti

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro - další zajímavé produkty

Repetky Vysoký pas pro střední menstruaci Nanostříbro - jak nakoupit nejvýhodnější?